stoffen, behang en
passementen

in de stalenkamer van de residentie


De stalenkamer is letterlijk en figuurlijk het hart van de Residentie, waar alle spannende en stijlvolle creaties van stoffen en behang combinaties de basis vormen van de uiteindelijke interieurs die hier tot stand komen. Van theatraal klassiek tot rustiek landelijk of ingetogen eigentijds klassiek, in de uitgebreide collectie stalenboeken vind je altijd de exacte sfeer en combinatie voor ieder interieur.

Cole and son chippendale china
Cole and Son library frieze behang
Cole and son pushkin behang

behang


Misschien wel de grootste smaakmaker van het interieur. Op de juiste manier toegepast kun je met behang de gewenste sfeer bereiken, de juiste stijl onderstrepen en misschien wel het belangrijkste; een behaaglijk gevoel creëren. De Residentie heeft behang van onder andere Iksel, Zoffany, Sanderson, Morris, Harlequin, Cole & Son, Watts of Westminster, Linwood en Thibaut.

Cole and son royal-fernery behang
cole and son zerzura behang
Cole and son Savuti behang
Cole and Son behang trellis
Zoffany Renaissance Damask behang
Zoffany Renaissance Damask behang
Zoffany behang vinyl

passementen


Met passementen op maat in de juiste kleur en stijl maak je het interieur af tot in de finesses. Een geraffineerde afwerking bij de raambekleding zoals gordijnen of blinds, maar ook de bijzondere details bij het stofferen van zitmeubelen en luxe kussens. De Residentie heeft passementen van Houles, Zoffany, Les Passementeries de l'Ile-de-France en Sanderson.