bemmel II

het juiste gevoel voor het hele gezin


Ria en Piet kwamen voor het eerst in onze showroom toen ze op zoek waren naar een eetkamertafel voor de keuken van hun nieuw te bouwen huis. Het gezin met vier opgroeiende kinderen was in eerste instantie op zoek naar een robuuste tafel van formaat, die in uitvoering en stijl moest passen bij de keuken. De tafel is door ons ontworpen en uiteindelijk schitterend uitgevoerd door Hofstede Raanhuis.

klassiek

maar toch eigentijds


Omdat Piet de showroom van ‘De Residentie’ nogal erg klassiek ingericht vond, lag er voor ons een grote uitdaging om hem te overtuigen met de mogelijkheden en toepassingen die wij als inrichters te bieden hebben. Door de juiste elementen te laten zien, zoals het behang van Cole & Son, de stoffen van Zimmer en Rhode en de wat strakkere zitmeubelen van Gorissen, kregen Piet en Ria samen het gevoel dat ‘De Residentie’ wel wat voor ze kon betekenen. Het resultaat is een compleet ingericht nieuwe woning, precies op maat ingericht bij het juiste gevoel van het hele gezin.

elke ruimte

een eigen stijl


De vloerbedekking van EGE op de etages is per ruimte bedacht en gekozen door degene die de betreffende kamer bewoont. Zo heeft elke ruimte zijn eigen stijl en is met vloerbedekking, behang en gordijnen op elkaar afgestemd. Ondanks de verschillende manieren van inrichten is het een prachtig geheel geworden. In de imposante hal met zijn prachtige witte trap is de wand van acht meter hoog voorzien van een stijlvol, floraal behang van Zoffany. De woonkamer is heel rustig gestoffeerd in roomtinten, aangevuld met prachtige stijlmeubelen van Selva en Brou, terwijl de aangrenzende woonkeuken met de spectaculaire lamp van Lumiere en de kleurige gordijnen van Sanderson de show steelt.

fijne samenwerking

met prachtig resultaat


De kinderen hebben uiteindelijk een voor een de keuze gemaakt voor de slaapkamers. Dave en Nick kozen een maritiem behang van Thibaut, donkerblauw tapijt en sportieve gordijnen, terwijl Saskia van 21 luxe glamour in haar kamer kiest met onder andere prachtig damask behang van Zoffany. De oudste van de vier, Jeff, kiest voor wat koelere kleuren en maakt er door zijn keuze van het palmen behang van Cole & Son toch iets heel speciaals van. Het hele huis is met verlichting aangekleed, een bijzonder plaffoniere van Mariner in de woonkamer, een prachtige kroonluchter van Lumiere in de hal; iedere ruimte wordt er mee afgemaakt. Vanaf de eerste kennismaking met de familie Jansen tot aan het ophangen van de laatste lamp is het een hele intensieve, maar vooral erg leuke en fijne samenwerking geweest, met een prachtig eindresultaat.