beuningen I

begeleiding van aankoop tot decoratie


Aan het einde van hun werkende leven in de buurt wonen van de kinderen, kleinkinderen en alle voorzieningen in het centrum. Dat was de droom van dit echtpaar in Beuningen. En die is uitgekomen. Van de aankoop op papier tot de laatste aanvulling van de decoratie op tafel hebben we dit project mogen begeleiden. 


stap voor stap

alles op maat en kleur afgestemd


Na het eerste - enthousiaste - bezoek aan onze showroom zijn we stap voor stap samen aan de slag gegaan. Aan de hand van de tekeningen en de wensen zijn er een drietal indelingen gemaakt voor de woonkamer en de keuken. Na de keuze voor de favoriete indeling zijn we volgens een plan het geheel gaan inrichten en is alles mooi op maat en kleur op elkaar aangepast.

de sfeer van een landhuis

met watts of westminster, duresta, fischbacher en ulster


Het behang van Watts of Westminster brengt een mooie klassieke sfeer waardoor je je in een Engels landhuis waant en niet in een nieuwbouwappartement. De stoffering van de Kensington bank van Duresta is het uitgangspunt geweest van dit interieur, waarna het behang en het vloerkleed van Ulster met de bijpassende loper in de hal volgden. Om toch ook nog een gevoel van ruimte te houden hebben we een prachtige kamerhoge vitrage van Fischbacher gebruikt voor de raamdecoratie rondom.