Elst II

interieur voor een winkel


Voor dames die van exclusieve kleding houden is er bij Bodyline in Elst van alles te vinden; lingerie, schoenen, badmode en nog veel meer.
​​​​​​​De twee enthousiaste, ondernemende dames Kitty en Anja besloten de bestaande winkel 100% te vergroten en zochten naar een passend interieur dat het bestaande en het nieuwe gedeelte tot één geheel zou maken. Op de vraag of we mee wilden denken over de inrichting en indeling van de nieuwe zaak zijn wij natuurlijk enthousiast ingegaan. Hier lag voor ons weer een nieuwe uitdaging! De spannende huisstijl in zwart goud was het uitgangspunt , waarbij de keuze voor een zwarte vloerbedekking met gouden logo al snel werd gekozen.

vloerbedekking

speciaal ontwerp met logo


De vloerbedekking van EGE is speciaal ontworpen en vormt een mooie diepe basis. Bij de bestaande barokkast en -stoeltjes is een spannend zwart met gouden panterbehang van Thibaut gecombineerd en zowel de ramen als de kleedkamers zijn voorzien van luxe, glanzende zwart gouden gordijnen. Al deze elementen samen zijn precies genoeg om de collectie van Bodyline optimaal te presenteren in een luxe en warme ambiance.