Huissen II

Royale woonboerderij in de Betuwe


Een compleet nieuwe look, met uitstraling, kleurrijk en met bijzondere elementen, dat was de wens van meneer en mevrouw voor de inrichting van hun royale woonboerderij in de Betuwe. De bestaande bank van Duresta, de eetkamertafel en een antieke kast zijn gehandhaafd, maar verder is het hele plaatje nieuw bedacht. Vanwege de enorme hoogte van de ruimte hebben we gekozen voor een krachtige kleurstelling en heftige patronen in de stoffering, om uiteindelijk te komen tot dit bijzondere interieur.

vloerkleden

in warm rode kleur


Om de originele tegelvloer, de wens van mevrouw, wat minder nadrukkelijk aanwezig te laten zijn, hebben we gekozen voor drie grote vloerkleden uit de Brintons collectie in de kleur Statesman Red, een warme brique rode kleur. De twee Engelse oorstoelen en de nieuwe Belgravia bank van Wade zijn rijk gestoffeerd met een krachtige combinatiestof van de Gascoine collectie. De imposante vitrinekast Bernini van Selva met de stoere salontafel van de Bournais maken de zitkamer compleet.

klassiek interieur

met sportief tintje


De royal rode, met embrasses opgenomen, gordijnen van Zoffany komen bijzonder mooi uit tegen Georgian Rope Trellis, een subtiel behang van Cole & Son. Om de klassieke inrichting een sportief tintje te geven is voor de eetkamerstoelen gekozen voor een rood getinte streepstof. De landelijke woonkeuken met de stoere eikenhouten balken is in Cottagestijl, met behang en stof van Sanderson, aangekleed en sluit perfect aan bij het uitzicht op de dijk en de Betuwse fruitbomen.